Wijnbeluchter Palla
L'Atelier du Vin
Door een wijn over de Developer Boule® te gieten, wordt deze - zacht en efficiënt - in een optimale staat van zuurstof gebracht.
Door een wijn over de Developer Boule® te gieten, wordt deze - zacht en efficiënt - in een optimale staat van zuurstof gebracht.
Het langdurige contact van de wijn met de Developer Boule® vermindert sterk het zwaveldioxidegehalte van bepaalde flessen, wat de olfactorische en smaakkenmerken aanzienlijk verbetert.
Dankzij de 6 stroomgroeven van de Developer Boule® wordt de wijn met regelmaat en traagheid, voor een ideale oxygenatie, langs de binnenwanden van de Open Cristal geleid.
De expertise van onze ontwerper en ingenieurs
De eerste stappen van het ontwerp voor onze wijnaccessoires vinden plaats in onze creatieve studio in Parijs. Onze ontwerpers en ingenieurs brengen hun expertise samen en combineren inventiviteit en vernuft.
Elk jaar streven we naar het perfecte evenwicht tussen robuustheid, ergonomie en schoonheid, om onze accessoires voor het bewaren, serveren en proeven van wijn, die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven, te ontwikkelen of te perfectioneren.